tisdag 18 maj 2010

Enzo 5 år!

Andra besöket hos Incirias, Enzo fick sitta i mitt knä för första gången. Hon var livrädd haha!
Enzo väntar på tårtan, Molly hoppas på en smakbit.



Tänka sig att det redan gått 5 år sedan jag var inne på Incirias hemsida och tittade på de allra första bilderna på Ä-kullen, sötaste Änzie och hennes 2 kullsyskon. Min lilla pärla har hunnit bli 5 år (i går) och vi firade naturligtvis med smörgåstårta precis som vi gjort de andra 4 födelsedagarna. Enzo betyder så mycket för oss av många olika anldningar, med henne öpnnades dörrarna till hundervärlden och ett nytt intresse uppstod.



I dag har vi varit på djursjukhuset och vaccinerat hundarna, Molly tyckte det var toppen och skuttade upp på undersökningsbordet. Enzo var inte lika glad, hon har ju minnen från sin vistelse på sjukhuset för ett år sedan så hon blir alldeles skakig när vi kommer in. Trist, men det gick över snabbt och snälla djursjukvårdaren gav henne godis så nu kanske hon kan ha den minnesbilden istället!

3 kommentarer:

  1. Ja jisses så nostalgisk man blir när man tänker tillbaka åren går alldeles för fort man minns o lär så glada vi blev över de här tjejerna och visst ser smörgåstårtan härlig ut nästa år kommer vi o smakar skönt att Enzo kom över obehaget hos djursjukhuset hon är inte ensam om att tycka illa om det Kram Ann-Britt

    SvaraRadera
  2. Grattis lite i efterskott!
    Yatzy tycker att tårtan ser riktigt smarrig ut...

    Kram

    SvaraRadera
  3. Oj då missade vi Enzos födelsedag=( men här kommer en stor GRATTIS kram från Wilma med matte=)=)

    SvaraRadera