fredag 5 augusti 2011

Äntligen

Äntligen börjar vår riktiga semester, jag ser fram emot tre härliga veckor. Vi ska träffa vänner, ta det lugnt, tävla och åka på Boxer-SM. Det ska bli härligt med semester helt enkelt!

Träningen med Mollan går kanon just nu, hon är på g. Snartär det dags för tävling och i natt drömde jag att vi var och tävlade och att jag stortjöt mig igenom hela lydnadspasset, hrm vad betyder det? Knäpp man är alltså. Jag ser mycket fram emot höstens tävlingar, är jätte glad att vi kom med i lägre spår på SM det är verkligen en utmaning för mig att tävla på ett RM.

Enzo lyckades för ungeför en vecka sedan med bedriften att bita av en hörntand, den flög i väg när hon tuggade på ett ben. Vi har varit hos veterinären som skickade oss vidare till tandvårdsspecialist, nu har vi en tid inbokad för röntgen och eventuellt borttagning av tanden. jag är dock i valet och kvalet, det är klart att det inte är bra för henne att gå runt med en halv tand och risken finns förstås att det blir inflammerat. Å andra sidan är jag inte glad för att söva och operera lilla ärtan så jag måste fundera lite till på detta. Hon är pigg och glad som vanligt, lilla tokan.

2 kommentarer:

  1. Grattis vad kul du kom med på Sm skrev på din facebook eller mail kanske det var då får vi hålla alla 20 men du kan ju ändå höra av dig när du ahr tid helst denna veckan som kommer Kram ha en skön semester

    SvaraRadera
  2. Men OJ! Hoppas tandfrågan löser sig på bästa sätt (stod det inte ngt om att man kunde rekonstruera tanden i Brukshunden för ett tag sen????).

    SvaraRadera